schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Venus Mamaia 3* este amplasat in centrul statiunii, in vecinatatea hotelurilor Iaki si Riviera. Hotelul se bucura de o pozitie privilegiata datorita amplasarii sale la doar 50 de metri de plaja si 5 minute de mers pe jos de zona Cazino. Hotel Venus Mamaia detine plaja proprie (Plaja Mojito) si ofera turistilor sai acces gratuit cu 2 sezlonguri asigurate pentru fiecare camera ocupata. Toate camerele hotelului Venus Mamaia au fost renovate complet in anii 2016-2017. Pentru servirea meselor, Hotel Venus are un restaurant tip autoservire, cu o capacitate de 300 de locuri si terasa in aer liber. In zonele publice ale hotelului - restaurant, receptie - exista retea wireless gratuita.


Facilitati:
-          Camera de bagaje
-          Loc de joaca pentru copii
-          parcare (in limita locurilor disponibile) si parcare contracost (30 lei/zi)

Camerele duble - sunt mobilate inteligent, astfel incat sa puteti beneficia de suficient spatiu pentru relaxare dupa o zi torida la plaja. Intreg mobilierul este de cea mai buna calitate, iar serviciile incluse sunt exact ceea ce va puteati dori.
Pentru confortul turistilor , camerele duble sunt dotate cu TV ( cablu) ,frigider/minibar, aer conditionat si geam termopan.

*In perioada 11 iulie - 21 august exista obligativitate la pachet de cazare, mic dejun si fisa cont 30 lei/pers/zi; fisa cont este inclusa doar pentru 2 persoane, daca se doreste extra, puteti selecta in pasul 2 al rezervari fisa cont suplimentara.
*Cazarea cu animale de companie se va face numai pe mezanin (parter). Pretul pentru animalele de companie este de 60 lei/zi si se achita la receptie.
*Se accepta sejururi de minim 4 nopti


Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Pirates Resort (Bicaz)

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 2191.5 Lei/pers

Arena Regia Spa

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 874.5 Lei/pers

Sulina

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 609.5 Lei/pers