schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hoteluluiLocalizare: este pozitionat in centrul statiunii, in zona hotelului Tomis, la 170 de metri de plaja si la aproximativ 800 de metri de zona Cazino si Telegondola si a fost inaugurat in 2015. 

Descriere: Inaugurat  in 2015, fiind deschis permanent si avand dotari de ultima ora, Tomis Garden ApartHotel este alegerea ideala pentru un sejur sau chiar o vacanta prelungita la malul Marii Negre in statiunea Mamaia sau pentru oamenii de afaceri pe care munca ii aduce in zona Constantei.
Aparthotelul Tomis Garden, clasificat la 3 stele, dispune de 31 de apartamente: 22 de apartamente cu 1 dormitor si 9 apartamente cu 2 dormitoare, un bistro, o terasa in sezonul cald, o gradina pentru relaxare si loc de joaca in aer liber. 

Camere: Fiecare apartament are 1 sau 2 dormitoare, living si bucatarie cu zona de luat masa, baie cu cada, o a 2-a baie cu dus la apartamentele cu 2 dormitoare, balcon generos sau terasa.

Facilitati hotel: Bistro Tomis, loc de joaca pentru copii, terasa, gradina pentru relaxare, aer conditionat, lift, parcare.

Masa: Bistro-ul Tomis Garden va invita sa savurati o gustare sau oricare din mesele principale ale zilei sau doar sa va relaxati la o cafea. In sezonul cald va puteti relaxa pe terasa bistro-ului sau in gradina special amenajata.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Arena Regia Spa

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 874.5 Lei/pers

Sulina

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 446 Lei/pers

Oxford

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 679.5 Lei/pers