schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hoteluluiLocalizare: Hotel Romantic este pozitionat pe malul lacului Siutghiol, in zona Hotelului Scandinavia,  la 150 m de tarmul marii. 

Descriere:  Hotelul a fost construit in vara anului 2010 si dispune de 32 camere duble si 4 apartamente.  

Camere: Camerele sunt utilate cu TV LCD, aer conditionat, baie proprie in fiecare camera, internet wireless si minibar.- Camerele din cadrul Hotel Romantic dispun de baie proprie cu uscator de par, balcon, TV, minibar, aer conditionat, internet wireless, cosmetice in baie, prosoape. Camerele se vor valorifica cu servicii de masa mic dejun.
- Apartamentele sunt  formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu usa intre ele, 2 TV, 1 baie cu dus.

Facilitati hotel: Hotelul  Romantic detine parcare proprie, de asemenea, la receptie exista un seif pentru pastrarea valorilor,  pastrare bagaje, intermediere rent a car, lift, apel trezire.

50% discount pentru acces la Paradis Land - parc aventura din Neptun (50% reducere la inchiriere echipament copil/adult, numai pentru jocurile prin copaci).

Ora check-in: 16:00           Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare pentru intreg sejurul, exclusiv T.V.A.Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Arena Regia Spa

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 874.5 Lei/pers

Astoria

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 847 Lei/pers

Clubul de vacanta Corabia Piratilor

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 827.5 Lei/pers