schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hoteluluiLocalizare: Hotelul Oxford este situat chiar la intrarea in statiunea Mamaia, langa Satul de Vacanta, aflandu-se la mai putin de 5 minute de plaja.

Descriere: Hotelul Oxford dispune de 90 de camere duble si 6 apartamente. 

Camere: Camerele pensiunii de patru stele sunt dotate cu mobilier din lemn masiv, aer conditionat, incalzire centrala, minibar, TV, cablu, linie telefonica, internet wireless, baie cu cabina de dus, halat, papuci de baie si uscator de par, minibar, cablu TV, balcon.

Restaurant: Restaurantul propriu, Grand Cuccina, ofera meniuri diverse, atat din bucataria traditionala si internationala, cat si meniuri cu specific macedonesc si grecesc. Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez, iar pranzul si cina in sistem bonuri valorice.

Servicii gratuite: Internet, parcare.

Servicii cu plata: Sala de conferinte complet dotata, servicii de secretariat.

Facilitati pentru copii: 
Un copil cu varsta intre 0-5 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar; 
Copiii cu varsta intre 5-10 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita pentru mic dejun; Peste 10 ani achita un supliment pentru patul suplimentar si mic dejun.

Acces animale: Se permite cazarea cu animale de companie, contra cost.

Atractii in zona: Gravity Patk, Faleza Cazino, Delfinariu, Parcul Taabacariei, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Arta, Moscheea Carol I, Muzeul Marinei Romane, Portul Tomis.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Arena Regia Spa

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 874.5 Lei/pers

Sulina

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 558 Lei/pers

Del Mar

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 543.5 Lei/pers