schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Profil: Destinat familiilor cu copii

Situare: Este situat in partea de nord a statiunii, la 20 m de plaja. Datorita dispunerii paralele cu tarmul marii, jumatate din camere au vedere la mare si cealalta jumatate, la Lacul Siutghiol. 

Camere: Hotelul are 129 de camere, din care 8 single,117 camere duble si 4 apartamente. Acestea sunt dotate cu baie proprie, TV cablu, frigider, telefon, aer conditionat si balcon.

Restaurant: Serviciile de masa se asigura in restaurantele ,,Lido si ,,Ambasador, in sistem ,,bufet suedez si cont turist.

Facilitati: Hotelul dispune de o sala de conferinte modern echipata.

Servicii gratuite: pastrarea obiectelor de valoare, transport bagaje, curier, trezire turisti, transmiterea mesajelor, rezervari locuri restaurant, comenzi taxi, parcare pazita.

Servicii cu plata: spalat / calcat lenjerie, telefon, xerox, room-service, inchirieri jocuri

Facilitati copii: Un copil cu varsta cuprinsa Intre 0 si 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani achita 40% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat. Copiii de peste 12 ani achita 40% din valoarea unui loc de cazare si are pat suplimentar asigurat.

Animale de companie: Accesul este permis, cu achitarea unei taxe la receptie.

Atractii in zona:  In apropierea hotelului sunt urmatoarele puncte de atractie: teren de tenis, fotbal, minigolf, complex magazine, autoservire, terase, resturant chinezesc, discoteca si telegondola.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Pirates Resort (Bicaz)

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 2191.5 Lei/pers

Arena Regia Spa

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 874.5 Lei/pers

Sulina

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 609.5 Lei/pers