schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Restaurant, 4 sali de conferinte, lift, internet wi-fi, sala de fitness, bar, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, camera pentru bagaje, loc de joaca pentru copii, room service, spalatorie, calcatorie ( serviciu contracost), rampa de acces  pentru persoanele cu dizabilitati, piscina exterioara cu acces gratuit, plaja privata cu sezlonguri gratuite, 2 locuri de joaca pentru copii unul interior si unul exterior, sala de sport, biciclete gratuite.
La etajul 14 se afla Sky View Bar, un loc unic in Mamaia, datorita privelistii asupra statiunii Mamaia si asupra orasului Constanta.

Descriere camere: Unitatea de cazare pune la dispozitia turistilor un total de 170 de camere duble si 14 apartamente, fiecare repartizate pe cele 14 etaje ale hotelului.
- Camera Dubla : Dispune de un pat matrimonial pentru maxim doua persoane si un copil cu un pat pliant suplimentar. Poate avea vedere laterala la mare sau vedere frontala la mare. Aceste camere sunt situate la etajele inferioare ale hotelului, etajele 1-4.
- Camera Twin Dispune de doua paturi de o persoana pentru maxim doua persoane si un copil cu un pat pliant suplimentar. Aceste camere au vedere laterala la mare si sunt situate la etajele inferioare ale hotelului, etajele 1-4.
Deluxe double room : Reamenajate in 2018, aceste camere sunt dotate cu un pat matrimonial pentru maxim doua persoane in care se mai poate adauga inca un pat suplimentar pentru copii. In aceasta camera poate locui o familie compusa din doi adulti si doi copii optand pentru un pat suplimentar. Poate avea vedere laterala la mare sau vedere frontala la mare. Aceste camere sunt situate la etajele superioare ale hotelului, etajele 5-13. Toate aceste camere sunt dotate cu minibar, telefon, televizor LCD, wireless gratuit in tot complexul, priza internet de mare viteza in camera, aer conditionat, birou, doua fotolii, uscator de par. La cerere se ofera fier de calcat sau serviciul de spalat/calcat.
Deluxe twin room : Reamenajate in 2018, aceste camere sunt dotate cu doua paturi pentru maxim doua persoane in care se mai poate adauga inca un pat suplimentar pentru copii. In aceasta camera poate locui o familie compusa din doi adulti si doi copii optand pentru un pat suplimentar. Poate avea vedere laterala la mare sau vedere frontala la mare. Aceste camere sunt situate la etajele superioare ale hotelului, etajele 5-13. Toate aceste camere sunt dotate cu minibar, telefon, televizor LCD, wireless gratuit in tot complexul, priza internet de mare viteza in camera, aer conditionat, birou, doua fotolii, uscator de par. La cerere se ofera fier de calcat sau serviciul de spalat/calcat.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Arena Regia Spa

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 874.5 Lei/pers

Sulina

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 609.5 Lei/pers

Astoria

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1033 Lei/pers