schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE

Fie ca vrei sa faci o vizita la Aqua Magic, fie ca vrei sa vizitezi satul de vacanta sau este doar o calatorie in interes de business - Hotel Bulevard este alegerea ideala.


FACILITATI UNITATE
Dotari generale: parcare, lift, piscina, Piano Bar, Restaurant (a la carte; buffet, bucatarie traditionala/internationala; program zilnic 12:00 - 23:00), sali de conferinte, sala de evenimente, terasa restaurant.

Restaurant Bulevard: este deschis zilnic incepand cu orele 12 am - 20 pm, poate acomoda pana la 100 persoane si detine bucatarie proprie cu specific international.

Terasa Restaurant: terasa special amenajata pentru fumatori, poate acomoda pana la 30 de persoane, dotata cu videoproiector poate fi transformata intr-o mini sala de conferinte.

Piano Bar: zona de relaxare, poate acomodata pana la 50 de persoane.

Sala de conferinte Caragiale dispune de pana la 150 de locuri si de dotari ultramoderne: AC, videoproiector, sistem audio, flipchart, consumabile, lumina naturala, toalete proprii. La cerere se pot asigura contra cost si urmatoarele servicii: coffee break, pranz, brunch, cina.

Sala de conferinte Panoramic dispune de pana la 70 - 80 de locuri si de dotari ultramoderne: AC, videoproiector, sistem audio, flipchart, consumabile, lumina naturala, toalete proprii. La cerere se pot asigura contra cost si urmatoarele servicii: coffee break, pranz, brunch, cina.


DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: acces cu cartela, tv, telefon, Wi-Fi, sistem de climatizare, racitor, dus, cosmetice premium, uscator de par, papuci.









Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

. Voila Inn

Constanta, Jud. Constanta, Romania

de la 532 Lei/pers

. Casa Hrisicos

Constanta, Jud. Constanta, Romania

de la 928 Lei/pers

HOTEL BULEVARD.

Constanta, Jud. Constanta, Romania

de la 1052.5 Lei/pers