schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului
Localizare: Excelsior apartment 2 Mamaia Nord se afla la 30 m de plaja, in prima linie la mare. 

Descriere: Excelsior apartment 2 ofera cazare in studiouri si apartamente dotate cu chicinete echipate (vesela, frigider, plita pe inductie), aer conditionat, LCD tv, wi fi, bai moderne cu dus, uscator de par si cosmetice hoteliere. Toate spatiile de cazare au vedere spre mare.
In complex, pentru servicii de masa, exista o autoservire contra-cost.
Excelsior apartment 2 dispune de parcare privata, oferita gratuit, in limita disponibilitatii. 
Excelsior apartment 2 este disponibil tot timpul anului, fiecare spatiu de cazare avand centrala proprie si incalzire in pardoseala.

Camere:
Toate spatiile de cazare sunt echipate cu aer conditionat, LCD tv, wi fi, chicineta cu vesela, frigider si plita pe inductie, fierbator si aparat de cafea, centrala proprie cu incalzire in pardoseala, podele de gresie, baie moderna cu dus, uscator de par si cosmetice hoteliere. Toate spatiile de cazare au vedere spre mare Excelsior apartment 2 este disponibil tot timpul anului, fiecare spatiu de cazare avand centrala proprie si incalzire in pardoseala.
- Studiourile economy nu au balcon si se compun fie dintr-un open space cu pat matrimonial, fie dintr-un open space cu un pat matrimonial (160x200) si un pat single (80x190). Repartizarea se face la check in, in functie de disponibilitate. Suprafata 35 mp. 
- Studiourile King Deluxe se compun dintr-un open space cu pat matrimonial (180x200) si o canapea mica extensibila (pentru copii mici). Are balcon. Suprafata 40 mp. 
- Apartamentele premium se compun dintr-un living cu canapea extensibila pentru doi adulti, un dormitor matrimonial (180x200) si balcon. Aer conditionat este doar in living, iar TV exista in ambele camere. Exista usa separataoare. Suprafata 70 mp. 

Facilitati:
In complex, pentru servicii de masa, exista o autoservire contra-cost.
Excelsior apartment 2 dispune de parcare privata, oferita gratuit, in limita disponibilitatii.

Ora check-in: 18:00   Ora check-out: 11:30

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare pentru intreg sejurul, exclusiv T.V.A.


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Arena Regia Spa

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 874.5 Lei/pers

Astoria

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 847 Lei/pers

Clubul de vacanta Corabia Piratilor

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 827.5 Lei/pers