schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hoteluluiVestitul Complex Bulevard**** din orasul Constanta, vis-a-vis de impunatorul centru de distractii Lake View, poarta de intrare in statiunea Mamaia, se redeschide anul acesta in data de 01.06.2024 si este deschis tot timpul anulului, cu o conducere noua si cu o echipa tanara, plina de entuziasm. Am facut renovari si dorim ca turistii sa fie placut impresionati si multumiti de serviciile noastre.
Amplasat pe Bulevardul Mamaia, in zona Delfinariu, poarta de intrare in statiunea Mamaia, Complexul Bulevard ****, este una dintre elegantele si rafinatele constructii ce innobileaza orasul Constanta. In fata Complexului Bulevard, in partea de sud-vest a orasului se desfasoara minunata panorama a lacului Tabacarie. Pe locul unde s-a ridicat modernul Complex Bulevard si-a purtat pasii marele dramaturg I. L. Caragiale. Povestea lui este simpla, dar necunoscuta multora. Aici pe bulevardul Regina Maria, intr-un conac ce apartinea prietenului sau ing. Zossima, scriitorul se intalnea cu importante personalitati precum: Vlahuta, Delavrancea, I. N. Roman sau pictorul Grigorescu. Complexul Bulevard**** ofera cazare atat la categoria de 3 stele cat si la categoria de 4 stele si 5 stele, raportul pret-calitate facandu-l atragator pentru o vasta categorie de clienti. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu mobilier reconditionat, televizor, telefon, internet de mare viteza, aer conditionat, baie proprie si uscator de par. Hotelul pune la dispozitia turistilor 87 de camere, 6 apartamente, 14 garsoniere, 67 camere duble (matrimoniale si twin), acces cu cartela, 2 lifturi, piscina in aer liber cu muzica subacvatica, toate amenajate si decorate cu eleganta si bun-gust. Restaurantul hotelului va pune la dispozitie preparate din bucataria traditional romanesca dar si din cea internationala, reusind sa satisfaca astfel toate cerintele celor care ii trec pragul. Centru de conferinte este compus din 2 sali, dotate corespunzator cu echipamente ultramoderne pentru evenimente corporate de succes. Sala Caragiale dispune de 150 locuri, iar Sala Panoramic de 100 locuri si este situata la etajul al 3-lea, dotate cu: aer conditionat, video si retroproiector, instalatie de sonorizare, microfon, ecran din plafon cu actionare verticala, flipchart, indicator de laser, TV, internet prin cablu si wireless, copiator. Piano Bar - 60 de locuri pentru o petrecere relaxanta si linistita. Relaxarea dumneavoastra este asigurata la piscina hotelului doar pe perioada sezonului estival.
Parcarea privata se ofera gratuit in limita disponibilitatilor. Cea mai apropiata plaja se afla la doar 750 m. Toate distantele sunt masurate in linie dreapta. Distantele efective de calatorie pot diferi.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

. Voila Inn

Constanta, Jud. Constanta, Romania

de la 532 Lei/pers

. Casa Hrisicos

Constanta, Jud. Constanta, Romania

de la 929.5 Lei/pers

. Bulevard

Constanta, Jud. Constanta, Romania

de la 581 Lei/pers