schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hoteluluiLocalizare: Hotelul Aurora este amplasat in zona de sud a statiunii Mamaia, la doar 25 de metri de plaja,pe faleza statiunii. Toate camerele hotelului Aurora au vedere laterala catre mare.

Descriere: Aurora este cunoscut ca unul dintre cele mai bune hoteluri de 2 stele din Mamaia, o unitate de cazare moderna, dotata cu piscina pentru adulti, piscina pentru copii, bar exterior, restaurant si terasa,unde turistii se pot bucura de confort si servicii de calitate. 

Camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, frigider; tamplarie PVC cu geam termopan, mochet trafic, TV cablu, usa de acces in camera cu cartel magnetic. Fiecare camer are balcon si baie cu dus  Capacitatea camerei este de maxim 2 adulti + 2 copii < 12 ani sau de 2 adulti + 1 copil > 12 ani . Ca exceptie, se accepta 2 adulti si 2 copii>12 ani, cu conditia ca turistii sa fie informati ca suprafata camerei este de 16 mp incluzand baia, si ca pentru al doilea copil NU se ofera pat pliant.

Restaurant: Serviciile de mas vor fi oferite exclusiv de Restaurantul Aurora. Pachete turistice: cazare cu mic dejun, cazare cu demipensiune, cazare cu pensiune complet. In cadrul pachetului turistic standard, micul dejun este obligatoriu. Acesta va fi servit sub form de bufet suedez asistat. (Exceptie : cand numrul turistilor care servesc micul dejun este mai mic de 40). Pranzul si cina sunt optionale si vor fi servite fie a la carte, fie in regim de autoservire. Pot intra la micul dejun copiii mai mici de 12 ani trecuti pe voucher doar dac sunt insotiti de adulti. Dac turistul opteaz pentru pachetul CAZARE + DP sau CAZARE + PC, va primi bonuri valorice care trebuie consumate pana la finalul sejurului si care pot fi utilizate doar in Restaurant Aurora si Snack Bar** Piscin Aurora.
Preparatele culinare si buturile comandate vor fi consumate doar in incinta acestuia. Masa se poate servi in urmtoarele intervale orare: micul dejun intre 07.30 - 10.00, pranzul si cina oricand intre12.30 - 20.00.

Servicii gratuite: 
- pstrarea obiectelor mici de valoare in seiful aflat la receptie si a bagajelor de cltorie
(geamantane, genti de voiaj) in camera de bagaje, care nu este pzit. - internet wireless in tot Complexul Aurora, comenzi taxi, telefon si fax,
- accesul in incinta Complexului Piscin Aurora este limitat de conditiile meteo si este un
serviciu gratuit oferit turistilor cazati la hotelul Aurora, care vor beneficia in limita disponibilului de sezlonguri si de masute.

Servicii cu plata: 
- parcare cu plat (capacitate 150 de locuri, ce apartine Primriei Municipiului Constanta), in limita locurilor disponibile. Nu se rezerva locurile de parcare. Parcarea nefiind supravegheat si neapartinand hotelului, nu ne asumm rspunderea pentru bunurile lsate in masina sau pentru avarierea acesteia.- spalatorie si curatatorie

Regulament  privind  accesul si utilizarea piscinelor!
- Accesul in incinta Complexului  Piscina  Aurora este rezervat in exclusivitate oaspetilor hotelului  Aurora si se face numai pe baza bratarilor de identificare primite la receptia hotelului. Se vor respecta normele legale in vigoare.
- Administratia  Complexului  Piscina  Aurora isi rezerva dreptul de a selecta clientela.  
- Efectuarea dusului este  obligatorie inainte  de intrarea in bazine.
- Ocuparea sezlongurilor se face exclusiv de catre adulti.
- Este interzisa rezervarea sezlongurilor prin intermediul prosoapelor sau  articolelor vestimentare. Administratia isi rezerva dreptul de a le ridica.
- Accesul la grupurile sanitare se face doar folosind incaltaminte adecvata.
- Este interzis accesul in Complex al persoanelor aflate sub influenta bauturilor alcoolice, cu aspect  necorespunzator sau in haine murdare.
- Este interzis accesul in Complex cu produse alimentare si/sau bauturi procurate din exteriorul acestuia.
- Este interzisa intrarea in bazine cu produse alimentare si/sau bauturi.
- Este interzis accesul in incinta Complexului Piscina Aurora al persoanelor cu plagi deschise, dermatite, dermatoze (boli de piele) sau boli transmisibile. Unitatea isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care prezinta afectiuni ale pielii.
- Afectiunile de sanatate nedeclarate sau ascunse exonereaza administratia Complexului Piscina  Aurora de orice responsabilitate.
- Este strict interzis fumatul  si  saritul in bazin.
- Turistii care folosesc piscinele o fac pe propria raspundere. Societatea care administreaza Complexul Piscina Aurora nu raspunde de eventualele accidente si de consecintele acestora.
- Parintii sunt raspunzatori de siguranta copiilor  pe care ii insotesc.
- Este strict interzis accesul in bazine al minorilor neiinsotiti sau nesupravegheati.
- Intrarea in bazine se face numai in costum de baie; nu este permisa intrarea in bazine in tinuta de strada. Persoanele care nu respecta aceasta regula vor fi evacuate din Complex 
- Nu este permis accesul in Complex cu animale de companie .
- Nu raspundem de lucrurile personale sau obiectele de valoare lasate nesupravegheate, cat si de cele uitate sau pierdute.
- Orice litigiu sau neintelegere vor fi rezolvate pe cale amiabila intre parti, iar in cazul nerezolvarii acestora, litigiile vor fi solutionate in instanta.
- Deteriorarea bunurilor Complexului atrage dupa sine imputarea persoanelor care au cauzat acest lucru. Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasa sau distrugerea dotarilor, echipamentelor, spatiilor sau oricaror alte bunuri puse la dispozitie, atrage dupa sine consecintele prevazute de reglementarile si legislatia in vigoare.
- Turistii care intra in Complexul Piscina Aurora sunt de acord cu respectarea prezentului regulament. Persoanele care nu respecta acest regulament  vor fi evacuate din Complex si sanctionate, dupa caz.
INFORMATII
- Adancimea maxima a piscinei pentru adulti este de 1,92 m.
- Adancimea maxima a piscinei pentru copii este de 0,78 m.

Facilitati: Hotelul este dotat cu 3 lifturi moderne si silentioase. Hotelul Aurora si Piscina Aurora sunt prevzute cu grupuri sanitare speciale si rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati.

Alte Info:  Cazarea incepe la orele 18.00 si se incheie la orele 12.00. Repartizarea camerelor se face la receptie, in momentul sosirii. In functie de disponibilitate, vom tine cont de dorinta turistului de a fi cazat la parter sau la un etaj superior / inferior, spre Nord ori spre Sud.

Animale de companie: Nu se accepta animale de companie

Atractii in zona: Satul de Vacanta, Aqua Magic

Taxele locale nu sunt incluse in tarife.


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Arena Regia Spa

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 874.5 Lei/pers

Astoria

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 847 Lei/pers

Clubul de vacanta Corabia Piratilor

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 827.5 Lei/pers