Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: hotel modern si ospitalier situat la o aruncatura de bat de celebrele mori de vant din orasul Mykonos

Localizare: situat in apropierea orasului Mykonos, la 2 km de portul vechi si la 2 km de aeroport

Facilitati hotel: hotelul Boheme oferta oaspetilor sai piscina exterioara, room service, wellness center, restaurant, servicii spalatorie, bar, colt internet, parcare, servicii concierge

Dotari camere: hotelul Boheme are urmatoarele tipuri de suite: standard, deluxe, superior si honeymoon. Camerele dispun de baie cu cada sau dus, aer conditionat, uscator de par, minibar, internet wireless gratuit, seif, TV satelit, iPhone dock station, articole pentru toaleta, papuci si halate de baie, balcon cu vedere la mare

Plaja: paja cea mai apropiata este cea din Megali Ammos situata la 900 de metri de hotel.

Web site: www.bohememykonos.com

Site web

http://www.bohememykonos.com/

Facilitati camere

Camerele sunt decorate modern si dispun de baie proprie, halate si papuci, uscator de par, telefon, TV satelit, WLAN, minibar, seif, aer conditionat, balcon sau terasa.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant a la carte cu bucatarie mediteraneana, receptie cu zona de lounge, internet WiFi si WLAN, lounge bar, terasa, biblioteca CD si DVD, parcare, piscina exterioara cu sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite, pool bar si snack bar. Tratamentele SPA, masajele sunt contra cost.

Localizare

Hotelul este localizat la aprox. 300 m fata de centrul orasului Mykonos, in apropiere de baruri, restaurante si magazine. La 2 km se afla portul vechi al orasului, iar la 4 km se afla portul nou. La 150 m distanta de hotel se gaseste statia de autobuz.

Harta