Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Rates are valid for ALL MARKET. Check in 14:00 hrs, Check out 12:00 hrs Hotel provides Free Wifi access in the rooms. Hotel provides free return transfer to Dubai International Airport Terminal 1,2,3 only. Flight deatils must be provided 24 hrs in advance. Arrivals on 30.12.2017 & 31.12.2017 will not be accepted.
Facilitati Hotel

Restaurantul Reem Al Bawadi oferă atmosferă modernă arăbească și un meniu generos cu o gamă largă de preparate clasice și tradiționale și sucuri proaspete variate, precum și un meniu de narghilele. După antrenament oaspeții se pot relaxa în sauna hotelului. Recepția disponibilă nonstop oferă servicii de spălătorie și de călcătorie. Poate fi oferit și un serviciu de închiriere de autoturisme.

Localizare

Oaspeții pot face cumpărături la centrul comercial Reef Mall, situat la mai puțin de 2 minute de mers pe jos de Ramada LLC. În plus, zona Dubai Creek se află la 10 minute de mers cu mașina. Aeroportul Internațional Dubai este situat la 15 minute de mers cu mașina.

Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare de la Ramada au decor modern și podea cu mochetă. Fiecare cameră oferă TV cu ecran plat, șifonier și minibar. Suita include cameră de zi cu o canapea.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Jumeirah Creekside Hotel Dubai

Deira Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 1009 /pers

Rove Healthcare City

Bur Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 729 /pers

Arabian Park Edge by Rotana

Al Jaddaf, Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 819 /pers