schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Vila Paradox 2** Eforie Sud este situata in centrul statiunii, langa Cazino. Impreuna cu hotelul Paradox si terasa cu acelasi nume, formeaza un complex turistic.

Descriere: Vila Paradox reprezinta o varianta buna de cazare atat pentru turistii sositi in statiune pentru odihna, cat si pentru cei care doresc sa urmeze tratament cu namol, fiind situata la aproximativ 200 de metri de plaja si la 400 de metri de Lacul Techirghiol.
Turistii cazati in vila pot servi masa pe terasa cu acelasi nume, situata la 50 de metri de mare. 
Parcarea in jurul locatiei este publica.

Camere: 
Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial (160-180x200), aer conditionat, tv, wi fi, minibar si baie proprie cu cabina de dus. Suprafata 12 mp.
Camerele triple sunt dotate cu pat matrimonial (140x200) si un pat single (90x200). Sunt echipate cu tv, minibar, aer conditionat, wi fi si baie proprie cu cabina de dus. Suprafata 14 mp.
Unele camere duble si triple pot avea balcon. Repartizarea camerelor se face la receptie, la momentul cazarii, in functie de disponibilitate. 
Apartamentele sunt compuse din doua dormitoare matrimoniale (unul cu pat de 160x200, celalalt cu pat de 140x200 si o canapea extensibila), baie cu cabina de dus si balcon. Ambele camere au aer conditionat, tv, wi fi si usa. Suprafata 30 mp. 

Info:
- ora check in: 14.00, ora check out: 12.00

Animale de companie: Se accepta cazarea gratuita cu animale de companie de talie mica.

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 3 lei/adult/zi

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

HOSTEL OLTENIA cm

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 620 Lei/pers

MOJO RESORT cm

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 1650 Lei/pers

3 % Oferta Speciala
Mojo Resort

Mojo Resort

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 1535.5 Lei/pers