schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Situat in centrul Bucurestiului, chiar langa Arcul de Triumf si Bulevardul Kiseleff, apart-hotelul ofera atat un sejur plin de confort, liniste si mult spatiu verde, cat si accesul rapid la zonele pline de efervescenta, aventura si experiente de neuitat.

FACILITATI UNITATE
Self check-in pe baza de cod de acces, aer conditionat, lift, terasa.

DESCRIERE CAMERE
Camera single cu balcon (pat single 120 cm lat)
Camere duble standard cu balcon - Fara bucatarie. Baie cu cada / dus. Se ofera cana de fiert apa, minibar, cani, cafea, ceai, lapte, zahar, papuci, prosoape, lenjerie, gel de dus, sampon.
Camere triple standard cu balcon - Fara bucatarie. Baie cu cada. Se ofera cana de fiert apa, cani, cafea, ceai, lapte, zahar, papuci, prosoape, lenjerie, gel de dus, sampon.
Camere dubla superioara cu bucatarie si balcon. Bucatarie complet dotata si utilata (cuptor microunde, frigider, tacamuri, farfurii, pahare) fara plita/aragaz. Baie cu cada si masina de spalat cu uscator incorporat. Se ofera cana de fiert apa, cani, cafea, ceai, lapte, zahar, papuci, prosoape, lenjerie, gel de dus, sampon.
Camera tripla Superior cu bucatarie si balcon. Bucatarie complet dotata si utilata (cuptor microunde, frigider, tacamuri, farfurii, pahare) fara plita/aragaz. Baie cu cada / dus si masina de spalat cu uscator incorporat. Se ofera cana de fiert apa, cani, cafea, ceai, lapte, zahar, papuci, prosoape, lenjerie, gel de dus, sampon.
Camera Suite Delux cu bucatarie si balcon. Bucatarie complet dotata si utilata (cuptor microunde, frigider, tacamuri, farfurii, pahare) fara plita/aragaz. Baie cu dus si masina de spalat cu uscator incorporat. Se ofera cana de fiert apa, cani, cafea, ceai, lapte, zahar, papuci, prosoape, lenjerie, gel de dus, sampon.
Toate camerele au balcon.

SERVICII DE MASA
Langa hotel se afla restaurantul cu specific libanez Piccolo mondo.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
TOMIS GARDEN APARTHOTEL.

TOMIS GARDEN APARTHOTEL.

Bucuresti, Romania

de la 930 Lei/pers

HOTEL STIL.

Bucuresti, Romania

de la 1010 Lei/pers

Aparthotel Blend City Center

Bucuresti, Romania

de la 744.19 Lei/pers