schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Pensiunea Rhein se afla in statiunea Azuga, in apropiere de partia Sorica.
FACILITATI UNITATE
Pensiunea Rhein dispune de parcare, restaurant cu doua saloane, internet Wi-Fi.
Sarea si piperul sunt date de locul unde este amplasat restaurantul, Pivnitele Rhein Cie 1892 si de catre vinurile linistite si spumante de inalta calitate. Restaurantul se afla intr-o cladire separata de corpurile de cazare.
La un cost suplimentar, exista posibilitatea de a vizita hrubele si un mic muzeu care ilustreaza evolutia productiei de vin spumant.
DESCRIERE CAMERE
Camerele sunt dispuse in trei corpuri de cladire, fapt ce confera acestora o panorama deosebita asupra parcului de 2 ha. Acestea sunt denumite sugestiv dupa nume de soi de struguri albi si rosii: Cabernet, Malbec, Shiraz, Merlot, Pinot, Iordana, Babeasca, Tamaioasa, Feteasca, Sauvignon, Chardonnay, Traminer, Semillon, Riesling, Muscat, Viognier.
Camera single este prevazuta cu pat apropiat de dimensiunea celui matrimonial, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum si o baie privata cu articole de toaleta gratuite, uscator de par.
Camera dubla este prevazuta cu pat matrimonial sau twin, in functie de necesitate, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum si o baie privata cu articole de toaleta gratuite, uscator de par.
Junior Suite este prevazut cu un dormitor cu pat matrimonial si o camera de zi, o canapea extensibila, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum si o baie privata cu articole de toaleta gratuite, uscator de par, papuci si halate de baie.
Senior Suite este prevazut cu un dormitor cu pat matrimonial si o camera de zi dotata cu semineu, o canapea extensibila, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum si o baie privata cu articole de toaleta gratuite, uscator de par, papuci si halate de baie.
LOCALIZARE
Pensiunea Rhein se afla in statiunea Azuga, in apropiere de partia Sorica.
ATRACTII TURISTICE
Partia Sorica, Partia Cazacu, Castelul Cantacuzino, Parc Ecaterina Teodoroiu, Casa memoriala George Enescu. La aproximativ 10 km se afla Castelul Peles si Castelul Pelior.
SERVICII DE MASA
Mesele se servesc in restaurantul propriu cu o capacitate de 90 de locuri.



Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

. Pin

Azuga, Jud. Prahova, Romania

de la 456 Lei/pers

. Carpat Inn

Azuga, Jud. Prahova, Romania

de la 1850.5 Lei/pers

. Rhein

Azuga, Jud. Prahova, Romania

de la 1164.5 Lei/pers