schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Pensiunea Cuplu Cltor se afl in Jurilovca si include cazare de 4 stele, o grdin, un lounge comun si un bar.

Descriere: Pensiunea Cuplul Calator ofera cazare in camere dotate cu climatizare, dulap pentru haine, teras cu o vedere la oras, baie proprie, televizor cu ecran plat, lenjerie de pat si prosoape. Toate unittile includ un minibar.
Facilitati: Oaspetii au la dispozitie un restaurant care serveste preparate din buctria local si beneficiaz de sauna, tenis de masa, pescuit, ciclism, parcare privat gratuit.

Facilitati camere:
Pensiunea ofera 8 camere, fiecare cu propria tematica si balcon cu vedere spre lac.
Sunt 4 camere pe fiecare etaj, iar camerele Apus si Rasarit au cate un fotoliu extensibil. Fiecare camera are balcon cu priza si lumina, plasa de tantari, tv, draperii black-out, binoclu, minibar, aer conditionat, uscator de par si produse de igiena.

Camerele de la etajul 1: 
- Camera Pesti - transmite din lumea de pe apa sau de sub apa. se afla la etajul 1, este orientata spre Apus si are doua paturi twin ce pot fi unite intr-un pat dublu. Balconul ofera vedere catre sat, dar si catre miniport si Lacul Golovita sau Razimul mic, cum ii mai spun localnicii. 
- Camera Matrioska -  ofera putin din lumea traditional ruseasca sau lipoveneasca, multa culoare si lumina, flori si papusi matrioska. Se afla la etajul 1 si este orientata spre Sud, are un pat matrimonial de 160 cm, iar balconul ofera vedere catre Lacul Golovita sau Razimul mic, cum ii mai spun localnicii. 
- Camera Lotca - ne transfera un pic in lumea vechilor pescari cu cel mai important companion, barca in care petreceau cel mai mult timp.Camera se afla la etajul 1, este orientata catre Sud si are un pat matrimonial de 160 cm, iar balconul ofera vedere catre Lacul Golovita sau Razimul mic, cum ii mai spun localnicii.  
- Camera Pasari - ofera lumea pasarilor, in cer sau pe luciul apelor. Se afla la etajul 1, este orientata spre Rasarit si are doua paturi twin. Balconul ofera vedere catre sat, dar si catre Lacul Golovita sau Razimul mic.

Camerele de la etajul 2/mansarda:
- Camera Apus - ofera bucuria de a vedea apusul in fiecare zi, cum se lasa seara peste comunitatea lipoveneasca. Se afla la etajul 2 si este orientata spre apus, are un pat matrimonial de 160 cm si un fotoliu extensibil. Balconul ofera vedere catre sat, biserica, miniport si Lacul Golovita.
- Camera Antic - ne duce putin mai aproape de ruinele vechilor cetati prezente aproape de Jurilovca, dar si in intreaga Dobrogea. Se afla la etajul 2, orientata spre Sud si are un pat matrimonial de 160 cm. Balconul ofera vedere spre Lcul Golovita sau Razimul mic. 
- Camera Marea Neagra - ne transmite energia plajei, a valurilor marii si a nisipului revigorant.Se afla la etajul 2, orientata spre Sud si are un pat matrimonial de 160 cm. Balconul ofera vedere spre Lcul Golovita sau Razimul mic. 
- Camera Rasarit - ofera zilnic energie cu ajutorul razelor de Soare si posibilitatea de a observa cum prinde viata intreaga comunitate. Se afla la etajul 2 si este orientata spre Rasarit, are un pat matrimonial de 160 cm si un fotoliu extensibil. Balconul ofera priveliste catre Lacul Golovita si catre balti de repopulare, atat de apreciate de pasari.

Informatii importante:
- check-in: dup orele 15:00;
- check-out: inainte de orele 11:00;
- la mic dejun oferim platouri cu legume, branzeturi, salate, peste, carne, ou si alte preparate diferite in fiecare zi;
- la cin: aperitiv, preparat traditional din peste sau non peste si desert traditional, diferite in fiecare zi;
- serate lipovenesti in perioada 1 Mai - 1 Octombrie: in fiecare sear weekend (vineri sau sambt);
- serate lipovenesti in perioada 15 Iunie - 15 Septembrie: in fiecare weekend si marti sau miercuri;
- buturile din exterior nu sunt permise, dar suntem deschisi la un phrel cu o butur special sau cu o ocazie special;
- mesele vor fi savurate in dining, pe teras sau in grdin;
Activitti extra la pensiune (nu sunt incluse):
- excursie cu barca in Laguna Razim-Sinoe si la Gura Portitei;
- excursie cu barca in Delta Dunrii, cu plecare din Jurilovca sau Murighiol;
- excursie cu caiacele pe canale;
- excursie cu bicicletele la Capul Dolosman si Cetatea Argamum;
- buturile din meniul de la bar;
- suveniruri;

Accepta animalele de companie la cerere, se pot percepe taxe.

Internetul wireless este disponibil la proprietate.




Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Razelm Luxury Resort

Jurilovca, Jud. Tulcea, Romania

de la 1362.11 Lei/pers

RAZELM LUXURY RESORT

Jurilovca, Jud. Tulcea, Romania

de la 1326.3 Lei/pers

Pensiunea Cuplu Călător

Jurilovca, Jud. Tulcea, Romania

de la 2116.915 Lei/pers