schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE:
La cativa kilometri de orasul Oradea, la marginea padurii, in statiunea Baile Felix, aveti la indemana perfectiunea luxului si inspiratia naturii. Anthimos**** a fost creat ca o oaza de liniste si relaxare, pentru a oferi confort si atmosfera primitoare clientilor sai.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Dispune de 13 camere si 2 apartamente - dintre care 2 apartamente Senior si 11 camere duble (9 matrimoniale si 2 twin). Vara piscina exterioara, restaurant cu meniu pentru copii.

DESCRIERE CAMERE: Camerele elegante, dotate cu mobila din lemn masiv de nuc,TV LCD cu programe prin cablu / satelit, minibar, seif, conectare internet, climatizare contribuie la crearea unei atmosfere relaxante. Camerele de baie, spatioase si echipate cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie si papuci stau la dispoziia oaspeilor. Acces cartela.
LOCALIZARE: Situare: la aprox 500 m de la Complexul President inspre satul Cordau

ATRACTII TURISTICE: Pestera Ursilor,statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

POLITICI: Sampanie servita la micul dejun.

SERVICII DE MASA: Restaurantul Anthimos****, cu o capacitate de 140 persoane va invita sa va bucurati de experiente culinare unice printr-o varietate de specialitati. La cerere, restaurantul poate fi rezervat pentru diferite evenimente, petreceri private, nunti, botezuri, intalniri, banchete etc.

FACILITATI EVENIMENTE: Anthimos**** ofera un etaj executiv, cu un centru de afaceri, format din 2 sali de conferinta si un foyer: - Sala Felix - suprafata 84 m, configurabila (banchet, sala de clasa, teatru, receptii, consiliu, forma U), capacitatea 70 locuri, Sala Belvedere - suprafata 35 m, configurabila (banchet, sala de clasa, teatru, receptii, consiliu, forma U), capacitatea 30 locuri - Foyer - suprafata 58 mp



Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Lotus Therm

Baile Felix, Jud. Bihor, Romania

de la 2343.5 Lei/pers

President SPA

Baile Felix, Jud. Bihor, Romania

de la 1445.5 Lei/pers

Padis

Baile Felix, Jud. Bihor, Romania

de la 831 Lei/pers