schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Profil: Economic, relaxare si odihna
Localizare: Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, la aproximativ 900 m de plaja.

Descriere: Avand confortul si dotarea unui hotel de clasa, dar, in acelasi timp, intimitatea, caldura si eleganta locuintei proprii, hotelul ofera conditii de cazare moderne. 

Camere: 
Hotelul dispune de 43 camere duble dotate cu grup sanitar propriu, TV, minibar si aer conditionat.
Camere duble standard  sunt dotate cu pat matrimonial (160x200), LCD tv, minibar, aer conditionat, wi fi, plase de tantari, podele de gresie, baie cu cabina de dus si cosmetice hoteliere. Sunt situate pe etajele 1 si 2. Suprafata 24 mp.
Camerele duble standard twin sunt dotate cu doua paturi twin (90x200) unite sau separate, LCD tv, minibar, aer conditionat, wi fi, plase de tantari, podele de parchet, baie cu cabina de dus si cosmetice hoteliere. Sunt situate la etajul 3 (mansarda). Suprafata 16 mp.
Camerele duble superioare sunt dotate cu pat matrimonial (160x200), LCD tv, minibar, aer conditionat, wi fi, baie cu cabina de dus si cosmetice hoteliere. Sunt situate pe etajele 1 si 2. Dispun de balcon. Suprafata 24 mp.
Suitele standard se compun din doua dormitoare matrimoniale (160x200), o baie cu cabina de dus si cosmetice hoteliere. Cele doua camere sunt separate cu un hol si dispun de usa. Fiecare camera e dotata cu LCD tv si aer conditionat. Apartamentul dispune de minibar si wi fi. Suprafata 45 mp. 
Suitele superioare se compun din doua dormitoare matrimoniale (160x200), o baie cu cabina de dus si cosmetice hoteliere. Cele doua camere sunt separate cu un hol si dispun de usa. Fiecare camera e dotata cu LCD tv si aer conditionat. Apartamentul dispune de minibar, wi fi si balcon. Suprafata 50 mp.
Restaurant: Masa se serveste la restaurant ,,Meridian, in sistem de bonuri valorice.

Servicii gratuite: informatii turistice
Servicii cu plata: aer conditionat

Animale de companie: Accesul nu este permis.
Atractii in zona: Epava Evanghelia, cluburi si terase din zona

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

23 % Oferta Speciala
Vox Maris Grand Resort

Vox Maris Grand Resort

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 798.5 Lei/pers

REGAL cm

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 952.5 Lei/pers

Hostel PERLA Costinesti cm

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 876 Lei/pers