schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Check-in-ul se face intre orele 16:00-19:00 (dupa ora 19:00 trebuie comunicata receptiei ora de sosire la tel. 0755300003)

In zona nu exista semnal pe reteaua telefonica TELEKOM.

INFORMATII GENERALE

Hotel Valea cu Pesti este situat pe Transfagarasan in apropiere de Lacul Balea, la o altitudine de 875 m, pe malul Lacului Vidraru si la numai 7 km de Barajul Vidraru.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul dispune de lift, parcare, restaurant si bar de zi, SPA, sala de jocuri, teren de sport.
FACILITATI UNITATE
La demisol este amplasata zona SPA (piscina interioara, sauna, jacuzzi), zona de agrement (sala bowling, biliard si tenis de masa) si o sala multifunctionala. *In momentul in care se joaca bowling, la sala de jocuri, se aude un zgomot in camerele de la etajele inferioare.
La parter se afla receptia, barul de zi, sala de conferinte si restaurantul (capacitate 160 locuri). Camerele oferite turistilor sunt amplasate la etajele 1-4.
Pe langa serviciile oferite in incinta hotelului, complexul ofera servicii de petrecere a timpului liber prin practicarea unor activitati ca: drumetii montane, agrement pe Lacul Vidraru sau activitati pe terenul de sport multifunctional aflat in dotarea complexului turistic (tenis, minifotbal, baschet, handbal, volei, etc)
Hotelul dispune de parcare proprie cu 40 locuri si inca 20 de locuri in imediata apropriere, la o distanta de circa 150 m, in vecinatatea drumului national.
Internetul functioneaza la parametrii optimi in zona receptiei/lobby-bar; in camere semnalul este fluctuant in functie de traficul total din hotel.
DESCRIERE CAMERE
Camerele oferite turistilor sunt amplasate la etajele 1-4. Accesul spre camere se face cu liftul sau pe scari iar accesul in camere este direct din holul de nivel si aproape toate camerele au balcon.
Toate camerele au TV color conectat la un sistem de televiziune prin satelit, telefon cu acces direct la linie internationala, iar unele camere dispun si de aer conditionat.
Fiecare camera are grup sanitar propriu cu: grup sanitar, cada/cabina de dus, foehn si telefon.
Camerele Superioare dispun de 2 paturi/pat matrimonial, cu vedere catre lac sau vedere catre terenul de sport, cu balcon, baie cu cada.
Camerele Standard sunt mai mici decat cele Superioare si dispun de 2 paturi sau pat matrimonial, cu vedere catre lac sau vedere catre terenul de sport, cu balcon/fara balcon sau la mansarda - fara balcon, fara AC, baie cu dus/cada.
Garsonierele dispun de un pat matrimonial si o canapea extensibila.
Apartamentele dispun de dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila.
LOCALIZARE
Hotel Valea cu Pesti este situat pe Transfagarasan in apropiere de Lacul Balea, la o altitudine de 875 m, pe malul Lacului Vidraru si la numai 7 km de Barajul Vidraru.
ATRACTII TURISTICE
Transfagarasanul, Casa memoriala a compozitorului George Stephanescu, Manastirea Curtea de Arges, Biserica Domneasca (sec. XIV-XV), Complexul Muzeal Biserica Domneasca, Biserica Olari (sec. XVII), Cetatea Poienari (sec XV.), Barajul Vidraru, Monumentul Electricitatii
SERVICII DE MASA
Hotelul dispune de restaurant (capacitate 160 locuri).
FACILITATI COPII
Bowling, tenis de masa, biliard, teren de sport.
FACILITATI EVENIMENTE
Sala de conferinte (capacitate 80 de locuri, dotata cu ecran proiectie, videoproiector, flip-chart, sistem audio, sistem traducere simultana, laptop, televizor, DVD player).

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Valea cu Pesti

Arefu, Jud. Arges, Romania

de la 1191 Lei/pers

PENSIUNEA ARIZONA

Arefu, Jud. Arges, Romania

de la 763.225 Lei/pers

Valea cu Pesti

Arefu, Jud. Arges, Romania

de la 961.8 Lei/pers