schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Hotel Pin se afla la baza partiei Sorica in statiunea Azuga fiind locatia potrivita atat pentru turistii dornici sa se relaxeze cat si pentru oamenii de afaceri.
FACILITATI UNITATE
Hotelul dispune de parcare, restaurant, sala de conferinte. Amplasarea acestuia ofera o varietate de posibilitati de petrecere a timpului liber, cum ar fi: drumetii, vizite la pastraverie, degustari de vinuri, trasee cu bicicleta, plimbari cu ATV-ul si nu in ultimul rand practicarea sporturilor de iarna.
DESCRIERE CAMERE
Camerele duble standard si economy dispun de pat matrimonial sau doua paturi twin, cele economy fiind mai mici in dimensiuni.
Studio-ul include un pat matrimonial si o canapea extensibila.
Apartamentul este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila.
Toate camerele au balcon cu vedere spre Muntii Bucegi sau Muntii Baiului si sunt dotate cu: televizor, grup sanitar propriu, conexiune wi-fi si incalzire centrala.
LOCALIZARE
Hotelul este situat pe Valea Prahovei la baza partiei Sorica, la 2 km de DN 1, la 50 m de partia de schi si la 100 m de telegondola.
ATRACTII TURISTICE
Partia Sorica, Partia Cazacu, Castelul Cantacuzino, Parc Ecaterina Teodoroiu, Casa memoriala George Enescu. La aproximativ 10 km se afla Castelul Peles si Castelul Pelior.
POLITICI
Se accepta animale de companie de talie mica, contra cost cu buletin de analize.
SERVICII DE MASA
Restaurantul hotelului are o capacitate de 130 locuri si ofera un meniu diversificat
FACILITATI EVENIMENTE
Clientii din categoria business se pot bucura de o sala de conferinte dotata cu aparatura necesara desfasurarii proiectelor.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

. Pin

Azuga, Jud. Prahova, Romania

de la 470 Lei/pers

. Carpat Inn

Azuga, Jud. Prahova, Romania

de la 1850.5 Lei/pers

. Rhein

Azuga, Jud. Prahova, Romania

de la 1149 Lei/pers