schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat convenabil chiar in centrul orasului, Hotel Dukat este cea mai noua locatie hoteliera din Gura Humorului. Fie ca ne vizitati in interes de afaceri, fie ca veniti in vacanta cu familia, suntem siguri ca veti aprecia atmosfera placuta, special conceputa pentru a va oferi o experienta memorabila. Va oferim toate serviciile si facilitatile de care aveti nevoie pentru a va simti cat mai agreabil in timpul sejurului dumneavoastra. Servicii de cazare excelente in camere spatioase si confortabile, o varietate de optiuni de luat masa, o sala destinata evenimentelor, dar si spatii comune in care puteti sa va relaxati oricand pe parcursul zilei.Ne straduim sa va oferim cele mai bune servicii hoteliere, tinand cont de nevoile si interesele individuale sau de grup. Un sejur alaturi de cei dragi sau un eveniment de familie? Aveti la dispozitie camere confortabile, un mediu curat si sigur, restaurant, bistro, terasa acoperita, acces la facilitatile hotelului - sauna, jacuzzi, salon de masaj. Nu in ultimul rand, datorita amplasamentului privilegiat al locatiei noastre, aveti avantajul de a putea ajunge foarte usor la obiectivele turistice atractive ale Bucovinei sau sa va bucurati de diverse activitati de familie.
Cautati un loc adecvat pentru o intalnire de afaceri sau un team-building? Pe langa faptul ca va aflati in proximitatea multor puncte de interes din zona, la Hotel Dukat beneficiati de servicii de cazare de patru stele, sala de conferinte, echipamente audio-vizuale de ultima generatie, restaurant cu meniu diversificat, dar si acces la facilitatile atat de necesare pentru a va bucura de putina relaxare, la finalul zilei. Suntem dornici sa va facem sederea cat mai placuta, asadar va asteptam cu drag sa deveniti oaspetii nostri si sa experimentati confortul marca Dukat.

Despre Bucovina sau Tara Fagilor, se spune ca este o experienta unica, de neuitat. Iar frumoasa statiune turistica Gura Humorului, are marele avantaj de a fi amplasata chiar in miezul ei. De aceea, am decis ca aici este locul perfect pentru a deschide un hotel cu servicii si facilitati deosebite, care sa se integreze perfect intr-o zona, indiscutabil, fermecatoare. Fundatia noastra este mostenirea strabunilor acestor pamanturi, bogatul patrimoniu cultural, frumusetea naturala uluitoare, peisajele rurale pitoresti, arta populara locala si bucataria traditionala delicioasa. Din start, avem de partea noastra multe atuuri. Dar ce ar fi toate acestea daca nu am plusa cu mai mult? Din aceste motive, am aspirat ca noul Hotel Dukat sa va ofere cat mai multe beneficii, pentru ca serviciile impecabile de cazare sa fie intregite din toate punctele de vedere:
- Localizare: amplasare excelenta in centrul orasului Gura Humorului, ideala atat pentru calatorii de afaceri, cat si pentru calatorii de agrement. Suntem la doar un pas de principalele institutii publice din statiunea Gura Humorului: Parchet, Primarie, Spital, Politie.
- Facilitati: hotel modern, bine echipat, cu o serie de dotari si facilitati - restaurant, bistro, terasa, sala de conferinte, sauna, masaj, jacuzzi.
- Comoditate: situat aproape de obiective turistice, atractii populare, magazine, centre de relaxare, spatii de agrement
- Accesibilitate: locatiile din centrul orasului sunt bine conectate la transportul public sau privat, ceea ce va permite sa va deplasati usor prin imprejurimi.



Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Best Western Bucovina

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 518 Lei/pers

Aldi

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 579.5 Lei/pers

LA ROATA - CASA DUMITRU

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 1008 Lei/pers