schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Continental Drobeta Turnu Severin este un hotel de 3 stele, situat central, in mijlocul celui mai mare si frumos parc al orasului Drobeta Turnu Severin. Hotelul se afla in vecinatatea Palatului Culturii Teodor Costescu si a Fantanii Cinetice, la mai putin de 500 m de Consiliul Judetean si de Primarie.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Daca va aflati in cautarea unui hotel in Drobeta Turnu Severin, atunci Continental este alegerea potrivita. Camerele hotelului Continental ofera o vedere panoramica asupra Dunarii sau catre Parcul Rozelor, iar hotelul este unul cu traditie, recunoscut pentru personalul amabil si serviciile de calitate.

FACILITATI UNITATE
Aer conditionat
Aparat lustruit pantofi
Camera de bagaje
Facilitati persoane cu dizabilitati si mobilitate redusa
Fumatul interzis in hotel
Harti turistice
Informatii turistice pentru oaspeti
Lift
Masa si fier de calcat
Rampa acces persoane dizabilitati
Seif la receptie pentru oaspeti
Supraveghere video in spatiile publice
Trusa de prim ajutor disponibila la receptie
Umbrela la receptie
WIFI gratuit
Zona de relaxare

Accepta animale mici de companie - contra cost
Bar de zi
Copiator
Facilitati conferinte
Facilitati petreceri private
Facilitati VIP in camera
Fax
Locuri parcare pentru persoane cu dizabilitati
Parcare - contra cost
Restaurant
Sali de conferinte
Sali pentru evenimente private
Serviciu spalatorie
Terasa

DESCRIERE CAMERE
Hotelul de 3 stele pune la dispozitie 115 camere primitoare si confortabile disponibile pentru servicii de cazare in Drobeta Turnu Severin. Fiecare camera ofera o vedere panoramica impresionanta asupra Dunarii sau catre Parcul Rozelor. Hotelul dispune de 66 camere Standard, 44 camere Superior si 5 Apartamente. Toate camerele sunt dotate de un set complet de facilitati pentru a asigura un sejur cat mai placut.
Camerele standard au o suprafata de 21 metri patrati si sunt dotate cu TV prin cablu, mini-frigider, birou, acces gratuit la Wi-Fi si telefon.
Camerele superior au un design modern si practic ce optimizeaza la maximum suprafata de 21 metri patrati. Toate camerele sunt camere de nefumatori. Facilitatile suplimentare ale acestui tip de camera sporesc confortul.
Camerele au un design modern si practic ce optimizeaza la maximum suprafata de 21 metri patrati. Toate camerele sunt camere de nefumatori. Facilitatile suplimentare ale acestui tip de camera sporesc confortul.
Hotelul dispune de 2 Apartamente Superior ce au o suprafata de 40 de metri patrati. Apartamentele sunt formate dintr-un living, un dormitor spatios si doua bai. Patul din dormitor are dimensiunile de 160200 cm.

SERVICII DE MASA
Restaurantul hotelului Continental Drobeta Turnu Severin este unul dintre cele mai selecte si cunoscute restaurante din Drobeta Turnu Severin. Meniul cuprinde o selectie de preparate diverse, pline de gust si culoare, din gastronomia internationala, dar si din cea traditional romaneasca. in timpul verii, masa poate fi servita pe terasa restaurantului, intr-o atmosfera placuta. Pentru a incheia o zi lunga si aglomerata, barul de zi al hotelului va sta la dispozitie cu bauturi alese, cocktail-uri colorate, vin aromat si cafea gustoasa.

FACILITATI CONFERINTE
Pentru organizarea evenimentelor corporate, Continental Drobeta Turnu Severin va pune la dispozitie doua sali de conferinta moderne, echipate cu tot echipamentul tehnic necesar pentru un eveniment reusit. Ambele sali beneficiaza de lumina naturala si sunt dotate cu sistem de climatizare, ecran de proiectie si flip chart, iar internetul WiFi de mare viteza este disponibil gratuit.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Continental Drobeta Turnu Severin

Drobeta Turnu-Severin, Jud. Mehedinti, Romania

de la 599.5 Lei/pers

Continental

Drobeta Turnu-Severin, Jud. Mehedinti, Romania

de la 773.685 Lei/pers