schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Hotel Club Bucovina este localizat in inima Bucovinei, pe artera principala care leaga Moldova de Transilvania - in statiunea turistica Gura Humorului la 2,4 km de Adventure Park Escalada.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Club Bucovina dispune de 51 de camere aranjate cochet, cu elemente de design care creaza o atmosfera de relaxare impartite in 9 apartamente, 25 camere duble matrimoniale/twin si 17 camere triple.


FACILITATI UNITATE
Hotelul ofera turistilor urmatoarele facilitati: parcare generoasa, rampa de acces pentru persoane cu dizabilitati, lift panoramic, TV cu ecran plat, internet Wireless, baie (cabina de dus, usctor de par, produse cosmetice), seif, halat de baie, papuci.
Restaurantul modern vine in intampinarera oaspetilor sai cu un meniu variat, de unde bucatele traditionale bucovinene sunt nelipsite.
Sala de conferinta (cu o capacitate de 120 locuri) este echipata cu tot necesarul desfasurarii activitatii de business si este ideala pentru intalniri de board, training-uri, teambuilding-uri.
Zona spa a hotelului Club Bucovina ofera: o sauna uscata, sauna umeda, salina (cu sare de Himalaya, Praid si Ocna Dej), masaj a contra cost, billiard, masa de tenis si doua terenuri de tenis de camp.


LOCALIZARE
Hotel Club Bucovina este situat in Gura Humorului la 2,4 km de Adventure Park Escalada.


POLITICI
Check-in dupa ora 14.00
Check-out pana la ora 12.00
Animalele de companie nu sunt acceptate.


SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul hotelului.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Best Western Bucovina

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 518 Lei/pers

Aldi

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 579.5 Lei/pers

LA ROATA - CASA DUMITRU

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 1008 Lei/pers