schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE:
GRAND HOTEL CEAHLAU este situat in mijlocul municipiului Piatra Neamt, oras cu o istorie seculara, bogat in marturii ale istoriei poporului roman.
DESCRIERE UNITATE:
Dotari generale: restaurant - Restaurant clasic Ceahlau, Salon Boema, Salon Bianca, Salon Codrin, parcare proprie, internet, lobby bar, cafe-bar (la parter), night club, terasa, salon de coafura si frizerie, receptie deschisa nonstop, seif, camera de bagaje, lift.
FACILITATI UNITATE:
Servicii: agentie de turism, servirea in camera a micului dejun, spalarea si calcarea lenjeriei si a imbracamintei, coafura-frizerie, convorbiri telefonice interurbane si internationale, rezervarea si procurarea de bilete de calatorie si de spectacole, inchirieri autoturisme cu sau fara soferi, parcare pazita a autoturismelor personale.
DESCRIERE CAMERE:
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, telefon. Hotelul dispune de camere single, duble cu pat matrimonial si cu 2 paturi, apartamente (apartamentul este compus din living si dormitor).
SERVICII DE MASA:
Restaurantul Ceahlau, situat la parterul hotelului se distinge prin servicii de inalt profesionalism si rafinament, ofera o varietate de meniuri din gastronomia internationala, o colectie completa de vinuri din cele mai renumite podgorii din Romania, un sortiment larg de bauturi alcoolice si nealcoolice si prin programele muzicale, care asigura o atmosfera relaxanta seara de seara.


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

HOTEL CENTRAL PLAZA

Piatra Neamt, Jud. Neamt, Romania

de la 885 Lei/pers

HOTEL CEAHLAU

Piatra Neamt, Jud. Neamt, Romania

de la 540 Lei/pers

Atlas Aparthotel

Piatra Neamt, Jud. Neamt, Romania

de la 1093.145 Lei/pers