schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul dispune de 36 de camere spatioase si moderne, dotate cu un mobilier calitativ si design contemporan, ce corespund celor mai inalte asteptari. 
Restaurantul Hotelului Carolin la interior are o capacitate de 90 persoane si tot atat si pe terasa acestuia. Specificul restaurantului este international, incepand cu clasicile mancaruri pe baza de carne, diverse feluri de paste pregatite dupa simple sau complicate retete din gastronomia internationala, fructe de mare si peste.

S
pa-ul Hotelului Carolin cu o suprafata de 250 mp este dotat cu piscina interioara cu dimensiunea de 10m pe 5m, temperatura apei fiind de 28-29 grade Celsius si 2 fantani cervicale, salina cu sare de Himalaya, o sauna umeda, o sauna uscata, zona de relaxare cu 4 sezlonguri imbracate in mozaic si incalzite, un dus emotional si 2 jacuzzi exterioare cu apa termala, temperatura apei din jacuzzi-urile exterioare fiind de 33-34 grade Celsius.

Salina este o oaza de liniste si relaxare situata in zona SPA a hotelului.
Salina, placata cu blocuri de sare de Himalaya, este dotata cu un pulverizator de sare de ultima generatie care ofera cei mai fini aerosoli de sare pentru o curatare profunda a plamanilor si a sistemului respirator.
Sauna uscata este o camera simpla, cu pereti si banci din lemn. O soba electrica mentine temperatura la aproximativ 90C la nivelul podelei si poate ajunge pana la 185C. Nivelul de umiditate dintr-o sauna este de doar 10% sau 20%. Apa se scurge prin podea pentru a mentine camera uscata.
Acest tip de sauna poate fi combinat cu diverse terapii precum uleiurile esentiale pentru aromaterapie atunci cand se are in vedere stimularea imunitatii cailor respiratorii sau imbunatatirea starii psihice. Ca beneficii putem mentiona faptul ca prin efectuarea sistematica a sedintelor de sauna uscata se accelereaza metabolismul inlesnind in acest fel procesul de slabire, dilateaza porii si elimina toxinele din organism, amelioreaza durerile articulare si musculare, creste nivelul de hranire al pielii, are impact semnificativ asupra reducerii nivelului de stres, creste rezistenta vaselor de sange.

Cina nu este bufet, sunt 2 variante care se aleg din meniu: 1 fel principal si un desert sau 1 antreu si un fel principal.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Complex Balnear Cozia (Oltul, Cozia, Caciulata)

Calimanesti Caciulata, Jud. Valcea, Romania

de la 727.5 Lei/pers

Central

Calimanesti Caciulata, Jud. Valcea, Romania

de la 720.5 Lei/pers

Traian

Calimanesti Caciulata, Jud. Valcea, Romania

de la 798 Lei/pers