schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Hello Hotels Bucuresti este un hotel de 2 stele din Bucuresti, situat la doar trei minute de Gara de Nord. Hotelul inaugurat in anul 2008 ofera servicii de cazare in Bucuresti cu un raport excelent intre calitate si pret. Acesta ofera conditii de exceptie la un pret imbatabil si este ideal pentru cei care viziteaza Bucurestiul pentru perioade mai scurte de timp.
Hello Hotels a deschis o noua pagina in istoria hoteliera din Romania, fiind primul hotel de 2 stele din cadrul lantului hotelier Continental Hotels. Hotelul a mostenit experienta si expertiza lantului Continental Hotels, astfel ca Hello Hotels se poate caracteriza prin credibilitate si profesionalism, oferind clientilor garantia unor servicii mult peste asteptari.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hello Hotels are 150 de camere cu baie proprie si reprezinta solutia optima pentru cazare ieftina in Bucuresti. Toate camerele asigura un sejur confortabil multumita numeroaselor facilitati. Dotarile, locatia centrala si camerele de hotel confortabile transforma hotelul Hello in optiunea ideala pentru persoanele care se afla in cautarea unui hotel ieftin in Bucuresti.

FACILITATI UNITATE
Statie de incarcare pentru vehicule electrice
Parcare (contra cost)
Internet gratuit de mare viteza prin tehnologia wireless in tot hotelul
Animale de companie de talie mica acceptate in camerele standard (contra cost)
Alarma fum
Aparat lustruit pantofi
Bancomat
Camera de bagaje
Facilitati persoane cu dizabilitati si mobilitate redusa
Fumatul interzis in hotel
Harti turistice
Informatii turistice pentru oaspeti
Lift
Masa si fier de calcat
Purificare, sterilizare si dezinfectie in lift
Rampa acces persoane dizabilitati
Room service cu program limitat
Seif la receptie pentru oaspeti
Supraveghere video in spatiile publice
Toalete publice pentru persoane cu dizabilitati
Trusa de prim ajutor disponibila la receptie
Umbrela la receptie
Ziare
Zona de relaxare

DESCRIERE CAMERE
Hello Hotels are 150 de camere cu baie proprie si reprezinta solutia optima de cazare ieftina in Bucuresti. Asadar, in cazul in care cautati hoteluri ieftine in Bucuresti, va punem la dispozitie camerele Standard (echipate fie cu pat dublu, fie cu pat twin), camerele Confort sau camerele Triple, astfel incat serviciile de cazare sa fie pe placul dumneavoastra.
Din numarul total de camere, 51 sunt camere duble Standard, 9 sunt camere sunt Twin Standard, 78 sunt camere Triple iar 12 sunt camere Confort.
Camerele triple au un pat suplimentar de tip sertar, oferind posibilitatea de cazare pentru trei oaspeti.
Toate camerele ofera facilitatile necesare pentru un sejur confortabil: aer conditionat pe timpul verii si sistem de climatizare pe timpul iernii, televizor cu ecran plat (LCD), internet WiFi gratuit si telefon cu circuit inchis.
Camerele Confort ofera un spatiu de cazare mai mare (25 de metri patrati) si facilitati suplimentare precum minifrigider si un spatiu de recreere.

SERVICII DE MASA
In cadrul Hello Hotels, puteti opta pentru a servi masa la restaurantul cu autoservire (mic dejun si pranz) sau va puteti relaxa la parterul hotelului, in cafeneaua Tekaffe, brand al lantului hotelier Continental.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

. Bliss

Bucuresti, Romania

de la 860 Lei/pers

. LaHovary Palace

Bucuresti, Romania

de la 1713 Lei/pers

. Cantemir

Bucuresti, Romania

de la 831 Lei/pers