schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Atentie! Locatia este accesibila doar pe apa. Este necesar transfer cu ambarcatiunea!

Cherhana Resort este compus din trei cladiri si insumeaza 19 camere (11 duble, 7 duble superioare, o suita de familie). Acestea sunt dotate cu tot confortul necesar, avand bai individuale, televizor si aer conditionat. De asemenea,  va pune la dispozitie o piscina de dimensiuni generoase, precum si o curte generoasa perfecta pentru plimbari si relaxare.
Crisan este o locatie de neuitat, datorita peisajelor si a linistei din jur. Pescuitul este principala activitate a localnicilor, insa si a turistilor care vor sa vina sa se destinda si sa se bucure de aceasta indeletnicire relaxanta. Intrucat in apele Dunarii sunt o multime de specii de peste, precum crap, caras, avat, somn, stiuca si nu numai, pasionatii de pescuit pot tine firul intins cat e ziua de lunga.
Fiind situat in inima Deltei Dunarii, la Cherhana Resort se ajunge doar pe apa. Exista doua modalitati de a ajunge:
  • Transfer din Tulcea  - 80 lei/persoana/tur, copii sub 2 ani - Gratuit, copii peste 2 ani sunt incadrati ca adulti (Curse de tip maxi-taxi cu plecare din Tulcea Port Aval  - aceasta este o parcare pazita si cu plata la malul Dunarii pe care o gasiti pe Google Maps/Waze - 30 lei/zi). Important: acest serviciu nu este oferit de Cherhana Resort si nu ne asumam eventualele intarzieri. Este necesara o rezervare in prealabil cu minim o zi, iar cand va imbarcati mentionati ca doriti sa va lase la Cherhana Resort din Crisan, pe canalul Caraorman.
  • Durata transferului este de aproximativ 1 ora
  • Aceste ambarcatiuni circula din 2 in 2 ore incepand cu ora 08:00. Atentie! Ultima cursa care circula spre Crisan este la ora 18:00.
Delta Travel Star  -  0752 917 592
Facebook: @tdssulina - Travel Delta Star - TDS
  • Transfer privat din Tulcea  - 1000 lei/ambarcatiune/tur (capacitatea maxima a ambarcatiunii este de 11 locuri in care copiii sunt incadrati ca o persoana conform regulamentelor A.N.R)
  • Transfer privat din Murighiol  - 1000 lei/ambarcatiune/tur (capacitatea maxima a ambarcatiunii este de 11 locuri in care copiii sunt incadrati ca o persoana conform regulamentelor A.N.R)
Cherhana Resort este un complex de cazare deosebit din Delta Dunarii, oferind 19 camere confortabile si moderne pentru cei care calatoresc in aceasta zona unica a Romaniei. Fiecare camera este amenajata cu mult gust si dotata cu facilitati moderne, pentru a asigura confortul si relaxarea oaspetilor. Printre acestea se numara 11 camere duble, 7 camere duble superioare si o suita pentru familie, astfel incat sa puteti alege optiunea de cazare care va potriveste cel mai bine.
Amplasat in inima naturii, inconjurat de ape si cu acces facil la toate atractiile din Delta Dunarii, Cherhana Resort ofera o experienta unica si memorabila de cazare. In plus, complexul este dotat cu o varietate de facilitati care ii fac pe oaspeti sa se simta ca acasa. Puteti petrece timpul relaxandu-va la piscina in aer liber, savurand preparate traditionale pescaresti in restaurantul cu specific pescaresc sau bucurandu-va de o siguranta deosebita in timp ce va acostati ambarcatiunile in marina complexului.
Complexul de cazare este potrivit atat pentru turistii care doresc sa se bucure de linistea si frumusetea naturii, cat si pentru cei care cauta aventura si activitati in aer liber. Cu atat de multe lucruri de facut si de vazut in zona, Cherhana Resort este alegerea perfecta pentru o cazare in Delta Dunarii.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Cherhana Resort

Crisan, Jud. Tulcea, Romania

de la 1854.28 Lei/pers

Lebada Luxury Resort Spa

Crisan, Jud. Tulcea, Romania

de la 700.03 Lei/pers

Sunrise

Crisan, Jud. Tulcea, Romania

de la 1396.525 Lei/pers