Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Club Konakli este situat la 105 km de aeroportul orasului Antalya, la 12 km de Alanya, la 2 km de statiunea Konakly, la 250 m de plaja proprie. Deschis în 2009, are o suprafata totala 12000 mp.
Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu: baie, dus (in 2 camere pentru persoane cu handicap), uscator de par, aer conditionat individual, TV- plasma, telefon, mini-bar (in ziua sosirii apa, gratuit), seif (contra cost), pardoseala cu parchet laminat, balcon.

Localizare

Hotelul este situat la 105 km de aeroportul orasului Antalya, la 12 km de Alanya, la 2 km de statiunea Konakly, si la 250 m de plaja proprie.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de: restaurant, bar, piscina exterioara, piscina pentru copii, tobogane, baie turceasca, volei pe plaja, sala de fitness, aerobic, teren de tenis, tenis de masa, darts, biliard, fotbal pe plaja, sporturi nautice, parcare, aqua-aerobic, programe de animatie, muzica live, internet wireless (in lobby), aparate de joc, club pentru copii, sala de conferinte, internet-cafe, masaj, solar, baie de aburi, sauna, jacuzzi, coafor, biliard, fax, telefon,centru medical (24 ore / 24), parasailing, jet-ski, ski nautic, tur iaht, scoala de scufundari si alte sporturi de apa cu motor.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES

Alanya, Antalya, Turcia

de la 1149 /pers

15 % Early Booking
RUBI HOTEL

RUBI HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 664.5 /pers

UTOPIA RESORT & RESIDENCE

Alanya, Antalya, Turcia

de la 759 /pers