Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 3 Nopti? , 31.10.2024 -03.11.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla
Mic dejun
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
998 €
Servicii incluse
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Cazare 3/4/5/7 nopti
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
Transe de plata
Detalii in agentie sau prin formularul de contact
Conditii de anulare
Detalii in agentie sau prin formularul de contact
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla
Masa : Mic dejun
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
998 €
Servicii incluse
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Cazare 3/4/5/7 nopti
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel este amplasat imediat în centrul Istanbulului.

Dotări

Hotelul oferă 139 de camere pe 5 etaje la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Printre facilitățile locului de cazare se numără o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o bibliotecă. O parcare (contra cost) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 6 săli de conferință.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. La acestea se adaugă un set de călcat și o presă de călcat pantaloni. Telefonul, un televizor cu canale prin cablu, ceasul deșteptător și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. O sală de fitness, biliard și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și solariu. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o cafenea. Hotelul oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, JCB și MasterCard.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Ramada by Wyndham Istanbul Golden Horn

Istanbul, Turcia

de la 469 /pers

Aprilis Gold Hotel

Istanbul, Turcia

de la 459 /pers

Aprilis Hotel

Istanbul, Turcia

de la 459 /pers