schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hoteluluiHOTEL METROPOL este situat chiar in centrul statiunii, la numai 70 m de plaja si dispune de 216 camere astfel: 30 de camere la standard de 3 stele si 186 de camere la standard de 2 stele +, cu vedere catre mare sau catre lacul Siutghiol.
Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022

Dotari si servicii
Pune la dispozitia clientilor parcare gratuita, acces la bar si zona de relaxare, internet gratuit in intreg hotelul, restaurantul propriu cu autoservire si a la carte, cu specific romanesc si terasa.
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Servicii masa
MASA: restaurant propriu 2*; mic dejun bufet suedez, pranz in sistem bonuri valorice.
Pranz - masa in valoare de 30 lei/pers/zi

Dotari camere
Camerele duble standard sunt situate la parter, nu au balcon si sunt dotate cu televizor, minibar si baie cu dus. Suprafata 12 mp.
Camerele duble modernizate sunt situate la etaj, au in plus aer conditionat si balcon.
Camerele duble 3*** sunt renovate, cu mobilier nou, LCD TV, minibar, mocheta si aer conditionat, bai cu dus si balcon. Suprafata aproximativ 15 mp.


Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- un copil 0-11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si achita la receptie taxa utilitati in valoare de 12 lei/ zi/ copil; pentru pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare;
- un copil cu varsta intre 12 - 17.99 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat;
Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Arena Regia Spa

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 874.5 Lei/pers

Astoria

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1069 Lei/pers

Clubul de vacanta Corabia Piratilor

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1059 Lei/pers