schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hoteluluiINFORMATII GENERALE
Hotel Lebada se afla in statiunea Amara, in centrul Campiei Baraganului, intr-un parc dendrologic de 120 ha pe malul lacului Amara, la 7 km de municipiul Slobozia si 125 km de Bucuresti.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul dispune de restaurant, baza de tratament cu aparatura medicala, parcare, lift.
FACILITATI UNITATE
Factorii climaterici de cura sunt apa puternic mineralizata din lacul Amara si namolul sapropelic recomandat in tratamentele reumatismale, ginecologice, dermatologice, pareze si paralizii, afectiuni neurologice periferice si altele.
Tratamentul se asigura in baza de tratament proprie, aflata in incinta hotelului, amplasata pe doua niveluri (parter si etaj).
Procedurile de hidroterapie se asigura cu apa minerala din lacul Amara, care este incalzita si distribuita la cazile din baza de tratament, iar procedurile cu namol sapropelic sunt asigurate cu namol extras din lac.
Celelalte proceduri de electroterapie, fizio sau kinetoterapie sunt asigurate in cabine dotate cu aparatura medicala moderna asistata de asistenti medicali specializati in BFT.
In baza de tratament se trateaza:
- afectiuni reumatismele degenerative - spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze si polioartroze;
- afectiuni reumatismale inflamatorii - stari alergice articulare dupa reumatism articular acut sau dupa infectii de focar, spondilita anchilozanta;
- afectiuni reumatismale articulare - tendinoze, tendo-mioze, tendoperiostoze, periartrita scapulohumerala;
- afectiuni posttraumatice - dureri articulare posttraumatice, recuperare dupa imobilizari in aparat gipsat, recuperari dupa operatii pe muschi, articulatii si oase, entorse si luxatii;
- afectiuni neurologice periferice, nevralgii, neuropatii cu diverse cauze, pareze si paralizii de nervi periferici, polinevrite;
- afectiuni ginecologice - metroanexita cronica, sterilitate secundara, insuficienta ovariana.
DESCRIERE CAMERE
Cazarea este asigurata in camere single si duble cu grup sanitar propriu.
- Camere duble standard - fara balcon
- Camere duble confort - cu balcon
- Camere duble cu aer conditionat - fara balcon
LOCALIZARE
Hotel Lebada se afla in statiunea Amara, in centrul Campiei Baraganului, intr-un parc dendrologic de 120 ha pe malul lacului Amara, la 7 km de municipiul Slobozia si 125 km de Bucuresti.
ATRACTII TURISTICE
Parcul Dendrologic, Muzeul Judetean Slobozia, Muzeul Agriculturii Slobozia, Monumentul Eroilor din Primul Razboi Mondial Slobozia, Muzeul Agriculturii Slobozia, Piscul Crasani, Casa Memoriala Ion Perla din Ograda.
POLITICI
Se accepta animale de companie, contra cost.
SERVICII DE MASA
Mesele se servesc in restaurantul propriu.
FACILITATI EVENIMENTE
Hotelul dispune de sala de conferinte.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Dana

Amara, Jud. Ialomita, Romania

de la 1068.5 Lei/pers

Parc

Amara, Jud. Ialomita, Romania

de la 730.5 Lei/pers

Lebada

Amara, Jud. Ialomita, Romania

de la 751.5 Lei/pers