schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Hawaii Mamaia 4**** este amplasat in zona de nord a statiunii Mamaia, chiar pe plaja, in vecinatatea hotelului Vega cu acces direct pe faleza si plaja.Construit pe 5 etaje si inaugurat in 2013, cu o frumoasa arhitectura in formade scoica, hotelul ofera cazare in camere duble si apartamente spatioase siconfortabile, cu vedere frontala la mare, si pune la dispozitia oaspetilor sai totodata un restaurant a la carte, un bar de zi si o terasa cu amenajari si dotari moderne.
De pe treptele hotelului sau ale restaurantului se calca direct pe nisipul fierbinte de pe plaja din fata hotelului , elegant si atent amenajata pentru  a corespunde nevoilor clientilor sai. Sezlongurile si umbrelutele sunt gratuite pentru clientii hotelului.


Camerele si apartamentele hotelului au vedere frontala la mare, de unde se pot admira marea si de asemenea rasarituri de soare superbe precum si intreg peisajul marin care prin calitatile sale curative ajuta la reducerea stresului cotidian si la restabilirea unei stari de armonie intre corp si spirit. Acestea sunt mobilate cu mobilier din lemn masiv, dispun de sistem de climatizare, sistem de acces pe baza de cartela, TV led cu canale prin cablu pemium, telefon, minibar si cutie de valori, internet wireless de mare viteza. Baile  sunt dotate cu cabina de dus, uscator de par, telefon,articole de igiena, papuci si halat de baie.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial,avand o suprafata de 48 mp si sunt prevazute fiecare cu balcon propriu cu vedere frontala la mare, dotat cu mobilier modern si confortabil de terasa.
La parterul hotelului, in vecinatatea plajei, se afla restaurantul hotelului ce pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse proaspete si de o calitate premium garantata. Oaspetii pot servi masa in restaurantul hotelului sau pe terasa cu vedere frontala la mare si acces direct pe plaja. Se prelungeste la exterior cu o terasa aerisita si frumos amenajata, pentru a putea savura un mic dejun select sau o cina ambientala, intr o atmosfera relaxanta, de vacanta. Specificul restaurantului este unul international cu influente mediteraneene,iar peparatele se sevesc in regim a la carte.
Pe langa facilitatile de masa si cazare, servicii concierge, patut bebe la cerere, Hotel Hawaii Mamaia dispune de parcare proprie cu acces controlat prin bariera, aceasta fiind gratuita pentru clientii cazati in hotel, in limita locurilor disponibile.
Proprietatea ofera: receptie non stop, curier bagaje, camera de bagaje.
Hotel Hawaii Mamaia va punela dispozitie urmatoarele servicii optionale: room service, spalatorie,serviciu de calcatorie, transfer aeroport.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Camerele duble din cadrul HotelHawaii Mamaia dispun de: pat matrimonial,dressing, masuta de toaleta cu oglinda sistem de acces pe baza de cartela magnetica, instalatie de climatizare, Led TV cu canale prin cablu premium, internet wireless de mare viteza, minibar, seif, baie cu cabina de dus si uscator de par,obiecte de igiena, 2 telefoane (incamera si in baie),prosoape de plaja, papuci si halat de baie, balcon mobilat cumobilier de terasa vedere frontala  la mare si au o suprafata de 35 mp.
Apartamentele au o suprafata de 48 mp, si sunt compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, dressing atat inliving cat si in dormitor,masuta de toaleta cu oglinda in dormitor, sistem deacces pe baza de cartela magnetica, instalatie de climatizare, Led TV cu canale prin cablu premium, atat in living cat si in dormitor,  internet wireless de mare viteza, minibar,seif, baie cu cabina de dus si uscator de par,obiecte de igiena, 2 telefoane(in camera si in baie), prosoape de plaja, papuci si halat de baie, balcon mobilat cu mobilier de terasa cu vedere frontala  la mare.


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Arena Regia Spa

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 874.5 Lei/pers

Sulina

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 609.5 Lei/pers

Astoria

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1033 Lei/pers